Plan hier jouw afspraak voor de anonieme SOA test

Belangrijk om te weten

Chlamydia en Gonorroe kan pas 10 dagen na het seksueel contact betrouwbaar getest worden. De uitgebreide test voor HIV, Hepatitis B en Syfilis kan betrouwbaar uitgevoerd worden na 3 maanden.


Houdt hier rekening mee tijdens het boeken van de afspraak.

Voorbereiding op de afspraak

De basistest (Chlamydia/Gonorroe) voor de man voeren we uit via de urine. Mannen moeten vanaf 3 uur vóór de afspraak niet meer plassen. 


Bij de test moet urine opgevangen worden in een potje dat wij verstrekken. Een andere mogelijkheid is om de eerste straal ochtendurine op te vangen in een schoon potje of flesje. Je hoeft niet meer dan circa 100ml mee te nemen.


Voor vrouwen zijn er geen voorbereidingen. De basistest (Chlamydia/Gonorroe) wordt verricht via een uitstrijkje met een soort wattenstaafje. Dit kun je zelf doen, of laten uitvoeren door de arts of SOA specialist.


HIV, Hepatitis en Syfilis worden getest door middel van bloedonderzoek.

Betaling

Betaling kan contant of via PIN. Als je de SOA test bij ons hebt laten uitvoeren en je hebt ook een behandeling nodig, dan betaal je slechts de kostprijs van de medicijnen en geen consultkosten.


Je dient minimaal 24 uur van tevoren de afspraak  te annuleren of te verzetten. Anders zijn wij genoodzaakt de geboekte behandeling in rekening te brengen.

Hoeveel kost een betrouwbare test?

Basis Soa test

Uitslag na 1 werkdag

97

  • Chlamydia
  • Gonorroe

+ €30 voor extra lichaamslocatie

HIV-sneltest

Uitslag na 1 werkdag

 97

  • HIV

Behandeling nodig?

Als je de SOA test bij ons hebt laten uitvoeren en je hebt ook een behandeling nodig, dan betaal je slechts de kostprijs van de medicijnen en geen consultkosten.

Een Chlamydia-kuur kost daarom bij ons slechts €27, i.p.v. €50. 

Hoe werkt het?

Stap 1: Maak een afspraak

Je kunt online een afspraak maken door op een van de knoppen te klikken of je kunt ons gewoon bellen (085 130 35 44) als je dat liever doet.

Stap 2: Kom naar de kliniek

Kom naar de kliniek in Nijmegen, Apeldoorn of Venlo.

Stap 3: Check je testuitslag

Je kunt ons bellen voor de testuitslag, maar we kunnen je ook een e-mail berichtje sturen zodra de uitslag bekend is.


Als je de uitslag liever online bekijkt, kun je dat tijdens de afspraak in de praktijk aangeven. Dan krijg je een unieke websitelink + wachtwoord mee.


In tegenstelling tot andere SOA praktijken is deze informatie bij ons op GEEN enkele manier terug te leiden naar de persoon waarbij de test is afgenomen. Omdat er geen persoonlijke gegevens gebruikt worden zoals een geboortedatum, een e-mail adres of andere persoonlijke gegevens. 

Heb je nog vragen?

Lees hieronder een aantal reacties van onze cliënten

Heel fijn dat ik op zondag terecht kon. Vriendelijk geholpen door een Monique en op dinsdag direct de uitslag.

profile-pic
Marianne

De enorme wachtlijst bij de GGD zorgde ervoor dat ik op zoek ging naar een alternatief, maar liever niet naar de huisarts. De SOA kliniek kan ik zeker aanbevelen

profile-pic
Anoniem

Deskundig en vriendelijk ontvangen in de kliniek in Nijmegen. Binnen 1 dag de uitslag. Top.

profile-pic
Peter

Wij zijn erg trots op onze praktijk en streven naar tevreden cliënten. Als je na afloop van het bezoek een recensiekaartje invult krijg je direct een leuk presentje!